RAKENNUSTAPASELOSTUS

ASUNTO OY TAMPEREEN HIRVIKALLIO

Hirvikallionkatu 6, 33710 Tampere

TONTTI

Tampereen kaupungin vuokratontti

RAKENNUKSET

8 kpl II-kerroksisia osittain I-kerroksisia paritaloja sekä 2 kpl II-kerroksisia osittain I-kerroksisia erillistaloja. Yhtiöllä talousrakennus, jossa väestönsuoja sekä talotekniikka.

RAKENNUSALUEEN PINTARAKENTEET/VIHERTYÖT

Maankaivu, louhinta ja täyttötyöt tehdään maanrakennussuunnitelmien ja pintasuunnitelman mukaan. Asunnoille johtavat tiet sorapintaisia. Lasten leikkialueet tehdään sorapintaisena. Nurmialueet asemapiirroksen mukaiset. Yhtiön yhteiset nurmikkoalueet asemapiirroksen mukaiset istutukset tehdään valmiiksi. Terassin irtoritilät asennetaan tiivistetyn soran varaan.

AUTOPAIKAT

Jokaisen asunnon yhteydessä yksi lämmityspistorasialla varustettu katettu autokatospaikka sekä yksi avopaikka. Yhtiöllä on lisäksi 4 kpl vieraspaikkoja.

VARASTOT

Asunnoilla on kylmä varasto asuntojen yhteydessä sekä lämmin varasto väestönsuojarakennuksessa. Talon F asunnoilla on yksi lämmin varasto, joka sijaitsee asunnon yhteydessä.

ALAPOHJAT

Talojen alapohjat tehdään betonista maanvaraisena paikalla valaen ja lämmöneristeenä solumuovilevy.

YLÄPOHJA

Yläpohja ja vesikattorakenteet tehdään tehdasvalmisteisia puuristikoita käyttäen. Lämpöeristeenä on mineraalivilla tai selluvillaa. Asuntojen osalla vesikatteena on konesaumattu peltikate. Muualla huopakate.

ULKOSEINÄT

Asuinhuoneistojen ulkoseinät ovat puurunkoisia lämpöeristettyjä tiili/puuverhoiltuja seiniä, eristeenä mineraalivilla.

HUONEISTOVÄLISEINÄT

Ääni- ja palotekniset vaatimukset täyttäviä betonielementtejä ja puurunkoisia eristettyjä levyseiniä.

KEVYET VÄLISEINÄT

Kevyet väliseinät ovat pääosin puu/teräsrunkoisia kipsilevyseiniä. Pesuhuoneen seinät ovat märkätila-alueiden osalta kivirakenteisia.

HUONEKORKEUS

Alakerrassa huonekorkeus on OH ja MH osalta noin 2700 mm ja yläkerrassa MH noin 2500mm, muissa tiloissa teknisten ja rakenteellisten seikkojen johdosta kattojen alaslaskuja tarpeen mukaisesti.

IKKUNAT JA OVET

Ikkunat 3-kertaiset sisäänaukeavat MSE tyyppiset ikkunat. Ulko-ovet ovat lasiaukollisia maalattuja ovia. Väliovet ovat maalattuja laakaovia. Saunoissa on kokolasiset ovet.

HUONETILOJAN PÄÄLLYSTEET

TilaLattiaSeinätKatto
ETtammilautaparkettimaalausroisketasoite
OHtammilautaparkettitapettiroisketasoite
Ktammilautaparkettimaalausmaalattu
MHtammilautaparkettitapettiroisketasoite
WC/PHlaattalaattapaneeli
PH, KHHlaattalaatta/maalipaneeli
Slaattapaneelipaneeli
VHtammilautaparkettimaalausroisketasoite
TKjoustovinyylimattomaalausmaalattu

Tapetoitavien huoneiden ikkunaseinät maalataan. Keittiöissä laatoitetaan työpöydän ja yläkaappien väli.

KALUSTEET

Keittiökalusteet ja komerot tehdasvalmisteiset vakiokalusteet. Työpöydät ovat laminaattipintaisia. Makuuhuoneet valkoiset vakiokaapit ja vaatehuone hyllyt. Keittiössä on 4-levyinen uunillinen keraaminen vakioliesi, liesikupu. Keittiökalusteisiin sijoitetaan astianpesukone ja yläkaappiin varataan tila asiakkaan hankkimalle mikroaaltouunille. Asunnoissa on jää-viileäkaappiyhdistelmä ja pakastin-pakastinkaappiyhdistelmä. Asuntojen eteistiloihin asennetaan kalustonaulakkokomerot.

HUONEISTOJEN SISÄPORTAAT

Lakattu puuporras.

VARUSTEET

Saunojen istuintasot ja kaiteet tehdään kuusesta. Olohuoneiden, makuuhuoneiden ja keittiöiden ikkunaseinille kiinnitetään verhoprofiili ilman verhopitimiä.

LÄMMITYS, HUONEISTOKOHTAINEN VEDEN- JA SÄHKÖNMITTAUS

Lämmitysjärjestelmä on osittain varaava lattialämmitys/yläkerrassa sähköpatterit. Asunnot varustetaan takoilla sekä huoneistokohtaisilla veden- ja sähkönmittauksilla.

ILMANVAIHTO

Asuinhuoneistoissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto varustettuna tehokkaalla lämmöntalteenottojärjestelmällä.

SÄHKÖ- JA ANTENNIJÄRJESTELMÄ

Yhtiö liitetään sähkölaitoksen ja puhelinlaitoksen verkkoon sekä TTV-kaapelitelevisioverkkoon. Huoneistokohtaiset autokatospaikat varustetaan autolämmityspistorasioin. Sähkö mitataan asunnon mittarista.

HUONEISTOJAKAUMA

3h+k+s+p77,5 m24 kpl
3h+k+s+p84,0 m29 kpl
4h+k+s+p91,5 m23 kpl
5h+k+s+p108,0 m24 kpl

Arkkitehdillä, rakentajalla ja viranomaisilla on oikeus tehdä muutoksia laatutasoa heikentämättä.

Tampereella 12.1.2010

Rakennus Loimakoski Oy, Keskikuja 4, 33720 Tampere.